svētdiena, 2010. gada 21. marts

11. janvāris – kolāžas

Stāsts sekojošs: vienmēr patikušas bildes, bildēties, nu , īsāk sakot, viss, kas saistīts ar foto. Nē, šis nebija tas stāsts, stāsts ir šis: pagāšgad uz Alana dzimšanas dienu gribēju uztaisīt viņam kolāžu ar viņa bildēm, bet viss beidzās ar to, ka nezināju, kā to izdarīt un mana grandiozā ideja izkūpēja. Tomēr šodien šo kļūdu izlaboju un iemācijos, šeit ir dažas no tām:

Programma saucās shapecollage.com, jānolādē uz sava datora un tad var taisīt un experimentēt.
Šī ir variācija par tēmu: Raincouver

Lidojums uz Liverpooli:

Turcijas ceļojums:

Savukārt, Alana apsveikums izskatās šādi:

9. janvāris – tēja

Šodien biju ar Artu pārtikas veikalā un nofočēju šo:

Jā, šeit arī pārdod tēju ;)!

6. janvāris – slidotājas

Šodien ar Ieviņu bijām paslidot, rihtīgi forši, gribētos biežāk šo pasākumu atkārtot:

4. janvaaris – Ievinas dzimsanas diena

Visu par šo dienu var izlasīt Valda blogā, jo šo dienu tur raxtīju es :). Tāpēc es tikai pievienošu tikai 2 bildītes - šo


un jubilāri ar torti, ko uzdāvinājām viņai:

ceturtdiena, 2010. gada 18. marts

31. decembris – Jaunais gads

Tāda īpašā svinēšana nesanāca, vakarā aizbraucām uz centru ar Valdi, Artu un Arti, bet tur nekas nenotika. Pat salūta te nebija, jo viņiem krīze esot un jātaupa nauda uz salūtu. Lai ietu k-kur iekšā bija jāšķiras no lielām naudas summām, tāpēc mazliet pastaigājām riņķī, biš iedzērām, satikām arī Ieviņu, kura strādāja un tad braucām mājās. Mājupceļš gan bija smieklīgs, jo Valdis bija atradis k-kādu galīgi vecu batutu un, protams, to savāca sev līdzi. Skytrainā visiem ļoti interesēja kam viņam tas batuts, un tad nu Valdis visiem sastāstīja, ka mēs esam atlēti no Latvijas un piedalīsimies olimpiskajās spēlēs, viņš ir snowboardists, es – daiļslidotāja. Protams, visi skatījās mutes pavēruši un brīnījās! Bilde Ieviņas pedikapā:

25.decembris – ciemos pie Kanādiešiem

Rīts iesākās ar rasola taisīšanu, jo vajadzēja k-ko aizvest kopīgajam galdam pie Toma sievas.

Foršs tusiņš bija. Īpaši man garšoja viens ēdiens – brie siers ar cranberry mērci pa virsu un to ieliek cepeškrāsnī, njam, njam.
Protams, neizpalika arii kārtējā foto sesija, ar ieročiem (jo Toma dēls dienē armijā) un pie eglītes, nu smukas bildes, vienvārdsakot:



trešdiena, 2010. gada 17. marts

24. decembris – Christmas eve

Bija paredzēta liela izēšanās ar tītaru, un dažādiem ēdieniem un saldo, bet tītars neieradās, taču daudzi latvieši bijām un daudz dāvanas ar visām Z-svētku tradīcijām. Dāvanas bija superīgas, saņēmu science world apmeklējumu, Kanādas sarkanos cimdiņus, dzēšgumijas, plediņu un vēl šo to.

7. decembris – dzēšgumijas

Šodien atradu, ka šeit pārdod nenormāli interesantas dzēšgumijas, nu nevarēju nenopirkt vismaz 1 komplektiņu:



Nu vai nav smuki????

pirmdiena, 2010. gada 1. marts

4. oktobris, 2009 - viss parks

Tā kā laiciņš šodien bija tik jauks, tad kopā ar Valdi un Baibu gājām uz Stanley parku un šoreiz gan apstaigājām viņam visam apkārt. Pastaigas kopgarums bija apmēram 9 km, un beigās jau bijām diezgan pārguruši :).
Tad nu arī skaistas bildes:



Mana māklsa ;)



3. oktobris, 2009 – no augšas

No rīta bijām brokastīs ar Alexu, gribējām paēst īstas kanādiešu brokastis.

Izrādās, ka mēs esam nokļuvuši valstī – atkal -, kurā nav sava tradicionālā ēdiena, nu gluži kā Latvijā. Tad nu tomēr tik ilgi tirdījām Alexu, ka viņa beigās izdomāja, ka biezās pankūkas ar kļavu sīrupu (vai parastu sīrupu), poutine – kartupeļi frī ar speciālu mērci – gravy un kazas sieru, varētu būt kanādiešu ēdiens, taču tā kā šeit ir tāds kultūru sajaukums, tad šeit ir ļoti daudz dažādu virtuvju ēstuves. Bet ēstuve bija gluži kā 70. to gadu amerikāņu filmās, superīga!!!
Vēlāk nedaudz pastaigājām , pārvācāmies pie studenta Brennena un tad aizbraucām uz Harbour centru, apskatīt pilsētu no augšas. Super, un laiciņš arī mūs lutināja, debesis skaidras, līdz ar to bildes jaukas.
Seit var redzēt helihoptera nolaišanās laukumu, nu man likās tīri iespaidīgi :)